TijdAfgelopen week hadden de kleinkinderen vakantie. Maandag zijn wij een dag met ze op stap geweest. Naar Monkey Town.
Ze vonden het geweldig. Er was ook van alles te doen. Niet alleen een binnenspeeltuin, maar ook een knutselhonk. Je kon er van alles doen.
Tekenen, kleien, een schatkaart maken en nog veel meer.

Ze werden ook geschminkt. Kleinzoon als dino en kleindochter als een lief tijgertje. Daarna haar haar in een mooie vlecht. Trots als een pauw was ze.

Een dag later gingen ze een paar dagen weg met hun ouders. Een kleine vakantie waar ze erg van genoten. Vanmiddag waren ze weer terug. Uitgewaaid, bij gekomen en erg genoten.

Met mij mij wil het maar niet vlotten. De zenuwtjes hebben nog steeds de overhand. Ik probeer elke dag wel een stukje te wandelen, alleen.
Gisteren was een moeilijke dag. Dan sta ik toch extra stil bij alles wat er is gebeurd. Raak je zoiets ooit kwijt? Raakt het ooit op de achtergrond? Ik weet het niet.

Misschien heeft het gewoon tijd nodig

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk zo'n dagje met de kleinkinderen en wat zullen jullie moe zijn aan het eind van de dag .Kwijtraken doe je de dingen die gebeurd zijn niet maar misschien komt er een moment dat je het wat meer kunt accepteren hoe moeilijk ook en dat kost tijd ,heel veel tijd .
    Veel liefs en sterkte xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je reageert. Het wordt heel erg op prijs gesteld.