woensdag 16 september 2020

Een gezonde dag

Vanmorgen had ik om half elf een afspraak bij de kapper. Het was alweer vier maanden geleden en echt nodig. Al vond Lief mijn haar niet gek zitten. Ik heb een natuurlijke slag en dan valt het redelijk al is het model er wel uit.

Mijn vaste kapster heeft drie weken vakantie. Zij trouwt vrijdag dus ik kreeg iemand die mij nog nooit geknipt had. Na wat aanwijzingen ging ik tevreden de deur weer uit. Het was lekker weer en ik besloot een stevige wandeling te maken. Voor mijn doen dan. Het was nog vroeg en niet zo druk.

Ik genoot. Van mijn korte kapsel, het mooie weer en het wandelen. Met de lunch was ik weer thuis. Sinds begin september zijn Lief en ik aan het lijnen. Niet dat er bij mij zoveel af moet. Maar mijn kleding zit niet lekker meer. In de lente heb ik mijn kast uitgemest en de kleren met de grootste maat weggedaan. Naar de Kringloop.

En juist nu had ik het goed kunnen gebruiken. In het begin van de corona teveel gesnoept en te weinig bewogen. Dus dat moet er weer af. Ik probeer elke dag wel een stukje te wandelen. Ik ga alleen. Wandelen is niet Lief zijn ding.

Na een bakje yoghurt met fruit ging ik weer op pad. Ik had de smaak te pakken.Nu nam ik een andere route. Het bos is vlakbij. Meer een park waar je heerlijk kunt wandelen. Ik stapte flink door. Het was er druk. Meer mensen genoten van het mooie weer.

Halverwege de middag vond ik het genoeg. Met Lief afgesproken om nog wat te drinken. Dat doen wij meestal. Ik voelde een spierpijn opkomen. Maar ik had een tevreden gevoel. Bijna 10.000 stappen. Voor mijn doen erg veel.

Dat vond mijn stappenteller ook. Het was een gezonde dag.

Liefs Joanne


1 opmerking:

  1. Fijn dat je haar goed werd geknipt. Dat is soms toch maar afwachten. Een een fijn gevoel, zo'n gezonde dag!

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je reageert. Het wordt heel erg op prijs gesteld.

Een gezonde dag

Vanmorgen had ik om half elf een afspraak bij de kapper. Het was alweer vier maanden geleden en echt nodig. Al vond Lief mijn haar niet gek ...