zaterdag 28 november 2020

Zwijmelen * Herfst* op Zaterdag


De herfst is mijn favoriete jaargetijde. Ik geniet er echt van. Die warmte vind ik niks. Een graadje of twintig. Meer hoeft van mij niet.

Maar als de eerste blaadjes vallen, de regen tegen mijn raam kletst en ik de wind hoor bloei ik op.

"Hou je je goed vast?", roept Lief mij altijd na als ik in zulk weer op pad ga. Zonder paraplu. Daar heb ik weer een hekel aan. Hij denkt altijd dat ik wegwaai;-).

Het is ook heerlijk wandelweer. En dat doe ik regelmatig. Het liefst elke dag. In mijn eentje. Puur genieten!

Voor meer zwijmelen kijk even bij Natasja

Liefs Joanne

10 opmerkingen:

 1. Heerlijk he meis...genieten ... in dit lijken we enorm op elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor altijd herfst... ik moet er niet aan denken, al vind ik het een mooi jaargetijde om foto's te maken met die mooie gouden en koperen kleuren. Maar ik houd wel van warmte. Ik wandel heel veel maar juist in deze tijd, ben ik minder vooruit te branden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moody Blues vind ik prachtig, dit nummer ook wat ook voorkomt in de War of the Worlds, een wat bekender nummer van hun, waar ze veel mooie muziek gemaakt hebben, met de herfst heb ik niet veel meer, als kind vond ik het prachtig al die kleuren in het bos, maar de lente trekt mij meer..
  Fijn weekend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad houd ik ook van de herfst maar niet voor altijd alsjeblieft. Alle seizoenen zijn mooi, maar zoals jij je hele leven al hebt, kan ik de laatste 10 jaar ook echt niet meer tegen de hitte. Lekker binnen met de kachel aan bevalt me beter... Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ik al een paar keer wilde zeggen maar telkens vergat...

  Mijn pc meldt telkens dat jouw blog onveilig zou zijn... ik weet niet wat dat is en hoe het op te lossen is maar ik wil het je wel even latenweten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel bekend nummer, erg mooi. De herfst is prachtig maar eigenlijk vind ik alle seizoenen wat hebben. Alles op zijn tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt een voorjaarskind.
  Maar ik ben de herfst gaan waarderen sinds ik uit de randstad ben verhuisd en in de buurt van veel bos woon. De herfst is prachtig.
  Maar ik geef echt de voorkeur aan de belofte van het frisse groen in het voorjaar. Mooi Liedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie song bij een mooi jaargetijde. Ik vind alle seizoenen mooi, maar de lente (alleen dat woord al maakt me vrolijker) geeft me wel de meeste energie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toen ik nog in de bloemenwinkel werkte en vaak met klanten mee moest lopen om bestellingen naar hun auto te dragen, riepen collega's ook vaak: kijk je uit dat je niet wegwaait? Echt fijn. NOT.
  Geef mij het voorjaar maar. Mei is mijn favoriete maand. Maar eigenlijk ben ik snel tevreden: als het buiten droog is, hóór je me niet (-:
  The Moody Blues...al hun liedjes zijn perfecte zwijmels. Zo mooi!
  Lieve groet ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je reageert. Het wordt heel erg op prijs gesteld.

Tikken# Natuur

 Naar een idee van  Melody                                          Natuur in najaar                                          vallende herfs...