donderdag 3 december 2020

Bloggen


Onze computer staat op de tweede verdieping. Lief zit er meestal achter. Wij hebben ook een laptop en die ligt beneden in een la. Nieuw maar weinig gebruikt. Ik zit liever achter de pc. Makkelijker ook. Groot scherm en voor mijn blog moet ik wel achter de pc. De laptop kan ook maar vind ik zo'n gedoe. Ik weet niet waarom.

Meestal ga ik 's avonds laat nog achter de computer. Lief kijkt vaak voetbal op dat ding. 
Dus het bloggen is meestal laat. Een lekker muziekje op de achtergrond en ik geniet. Soms iets te hard, oké, maar dat moet kunnen. Ik let echt wel op.

Behalve een logje schrijven lees ik natuurlijk bij anderen, probeer het reageren een beetje bij te houden en lees mijn eigen logjes van vroeger. Ook leuk.

Nooit gedacht dat ik het schrijven zo leuk zou vinden. Mijn moeder genoot altijd van mijn verhalen. En daarom vind ik de uitdaging bij Melody ook zo leuk. Ik hou er wel van. 

Zoeken naar liedjes voor het zwijmelen, graven in mijn geheugen wat bij de liedje past. Of andersom. Het blijft geweldig.

Blogland is een apart wereldje. De bloggers voelen als vriendinnen al heb ik, behalve Melody niemand ooit gezien. Het voelt als vriendinnen. Mag ik dat zeggen?

Het bloggen, ik hoop het nog lang te doen.

Liefs Joanne

2 opmerkingen:

  1. Het bloggen hoort ook bij jou, ik lees al zolang bij je! En ja... je bent een soort vriendin op afstand, net als alle anderen waar ik bij lees en zij bij mij. Blogland is leuk.
    Ik heb geen PC meer, al niet meer vanaf 2007 en heb hem nooit gemist. Op de laptop kan ik precies hetzelfde doen. Ik heb ook een iPad en daar kan ik niet alles mee, ook bloggen is niet handig vind ik, het rooster van de Pyramide is lastig en zelfs de website, daar kan ik helemaal niks mee...

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je reageert. Het wordt heel erg op prijs gesteld.

Tikken# Natuur

 Naar een idee van  Melody                                          Natuur in najaar                                          vallende herfs...